+36 (30) 635 81 65
Nyitvatartás: H-P 7:30 - 17:00

Öntözőrendszerek

Mindannyiunk vágya, hogy a fáradságos munkával karban tartott kertünk mindig a legszebb arcát mutassa, és ha lehet energiát és pénzt spóroljunk a növények legalapvetőbb igényének kielégítése közben. Mindez még örömtelibb, ha ezt az igényt az öntözőrendszer távollétünkben is képes ellátni, számíthatunk rá a nap bármely szakában évszaktól függetlenül.

A Hunter Öntözéstechnika világpiac vezető vállalkozás a hatékony, vízkímélő és felhasználó barát öntözőrendszerek tervezésében és kivitelezésében. A cég 1981-es, kaliforniai alapítása óta célja, hogy a házi kertekben, közparkokban, sportpályák öntözése terén felhalmozott óriási tapasztalatot korrekt ügyfélszolgálattal ötvözve valamennyi ügyfél igényét maximálisan kielégítse!

A termékkínálat a komplett öntözőrendszer kialakítását lehetővé teszi, kezdve a vízvételi hely kiépítésétől a mágnesszelepeken és vezérlésen keresztül a többféle szórófej termékcsaládig, illetve a folyamatosan újuló kiegészítő berendezésekig, mint pl. időjárás figyelő állomás vagy esőérzékelő.

Pontos tervezés, kivitelezés és optimális használat esetén minimalizálhatja a kijuttatandó csapadékmennyiséget, ezáltal pénzt spórolva és mégis tökéletesen kielégítve a kert különböző növényei által támasztott vízigényt. A Hunter garanciális feltételei a legtartósabb és legköltségkímélőbb öntözőrendszer telepítését ajánlják, melyre évtizedekig bátran támaszkodhat!

Árajánlat készítéséhez helyszíni felmérés szükséges!

No comments.