+36 (30) 635 81 65

Zöldfalak

Zöldfalak a kellemes, élhető környezetért

A homlokzatok, házfalak növényborítása kapcsán eddig sokan a véletlenre hagyatkoztak, szabad kezet adva a természet erőinek, a szerencsére bízva a dísznövények boldogulását.

A Jakob Inox Line egy újfajta, minőségi alternatívája környezetünk zöldebbé tételének, melynek előnyei, hogy az attraktív megjelenésű támrendszerek kevés összetevőjüknek köszönhetően könnyen összeszerelhetők, valamint kiváló minőségű rozsdamentes acél alapanyaguknak köszönhetően gyakorlatilag örök életűek.

Lejárt tehát az ódon kísértetkastélyok ideje, a zöldfalak ezentúl környezettudatosságuk mellett rendkívül vonzó megjelenésükkel vonzzák a tekintetet, ezen kívül pedig kiemelkedően hasznosak az épületek energiahatékonyságának javítása szempontjából!

A divatos kúszó- és futónövények a technikailag kifinomult támrendszerrel kombinálva mind stílus mind variálhatóság a szempontjából a házfalak vagy irodaépületek ékei lehetnek!

Bővebb információért kattintson: www.eszakferr.hu, vagy lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megtalálható e-mail címen, vagy a +36 30 562 72 25 telefonszámon.

No comments.